Juhlavuoden kunniaksi ensimmäinen tilaus -35 % alennuksella.


Uusille asiakkaille ensimmäinen erä -35 %

Hei, kauneusalan yrittäjä!

Haluatko tarjota asiakkaillesi vain parhaat tuotteet ja ylellistä hemmottelua, mutta pitää kustannukset kohtuullisella tasolla?

Olet löytänyt oikeaan paikkaan!

Tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan juhliva Mikacos Oy on auttanut lukuisia kosmetologeja, kosmetiikkaliikkeiden pitäjiä, parturi-kampaajia ja nettikauppiaita tarjoamaan asiakkailleen ihanaa luksusta sopivan edulliseen hintaan.

Vuosi 2019 on meille monella tapaa merkittävä, ja haluammekin kutsua jokaisen mukaan juhlimaan kanssamme. Juuri nyt kaikki uudet asiakkaat saavat ensimmäisen tukkutilauksen todella hyvään hintaan – käynnissä oleva -35 % tarjous koskee ihan kaikkia tuotteita!

Miksi tilata meiltä? 10 hyvää syytä:

  1. Mikacos Oy:n valttina on pitkä kokemus ja alan vankka tuntemus. Me maahantuomme ainoastaan ensiluokkaisen laadukkaita tuotteita, joista jokainen on takuulla turvallinen, testattu ja hyväksytty.
  2. Tarjoamme luotettavat tuotemerkit, jotka ovat sekä ammattilaisten että kuluttajien suosiossa. Vaihtoehtoja on todella paljon jokaiseen budjettiin.
  3. Meiltä voi tilata halutessaan myös täysin ilman rekisteröitymistä ja ilman sitoumuksia – haluamme varmistaa, että olet aina tyytyväinen!
  4. Toimituksemme on nopeampi kuin yhdelläkään muulla tukkuliikkeellä. Saat tuotteesi aina viimeistään 2 työpäivässä. Lähetämme tuotteet suoraan toimipaikkaasi, joten et joudu kantamaan paketteja itse.
  5. Maksat vasta toimituksen jälkeen – tilaa ilman talletusta ja tutustu tuotteisiin kaikessa rauhassa. Voit maksaa jälkikäteen helposti esim. pankkitunnuksilla, luottokortilla tai Trustlylla.
  6. Vuoden 2019 aikana meillä on joka viikko uusi kampanja, jonka aikana tietyn valmistajan kaikki tuotteet myydään tuntuvilla alennuksilla.
  7. Kaikki asiakkaamme saavat mahdollisuuden tilata 4 ilmaista näytettä joka kuukausi.
  8. Meidän kosmetiikkatuotteemme ovat edullisia – vertaa hintoja ja ylläty!
  9. Toimialueemme on koko Suomi, ja tulemme esittelemään tuotteitamme mielellämme.
  10. Otamme valikoimiimme säännöllisesti uusia tuotteita kansainväliseltä top-listalta. Meiltä saat aina kuumat uutuudet!

Hyödynnä synttäritarjous 2019

Jo sadat suomalaiset yritykset luottavat meihin maahantuojana – valitse sinäkin Mikacos!

Saat -35 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, kun tilaat uutiskirjeemme jättämällä yhteystietosi oheiselle online lomakkeelle. Voit todellakin käyttää tämän tarjouksen ilman tiliä, sillä lähetämme kampanjakoodin sähköpostiisi.

Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevalle lomakkeelle ja kerro halutessasi viesti-kentässä, millaista liiketoimintaa harjoitat. Asiakkainamme on paljon esimerkiksi kosmetologeja ja kosmetiikkatuotteiden jälleenmyyjiä.

Saat ensimmäisen uutiskirjeen yhteydessä henkilökohtaisen etukoodin, jonka tarvitset tilausta tehdessäsi saadaksesi alennuksen. Toimi nopeasti ja tilaa koodisi jo tänään, sillä tarjous on voimassa ainoastaan rajoitetun ajan!

Tervetuloa Suomen parhaan kosmetiikkatukun asiakkaaksi!
Mikacos Oy
Pulttitie 18
00880 Helsinki

Puh: +358 9 751 04 400
Fax: +358 9 751 04 412
E-mail: info@mikacos.fi